Красиви идеи за градина на закрито – свежест и красота | Creative Home

Красиви идеи за градина на закрито – свежест и красота

Търсите красиви идеи за градина на закрито? Градината на открито определено е за предпочитане, но понякога колкото и да искаме да създадем такава, не разполагаме с достатъчно място или просто нямаме външен двор.

В тези случаи никога не бива да се отказвате от Вашата мечта, защото може да създадете цветна градина и на закрито помещение. Разбира се не би изглеждала по начина, по който изглежда тази на открито, но това не означава, че няма да е красива и няма да носи свежест и настроение във Вашия дом.

Вижте някои от най-добрите идеи за градина на закрито

Използвайте малка група цветя със среден размер,за да запълните празното място. Повечето цветя не са с толкова трудна поддръжка – или трудни за преместване – като големите дървета или храсти, например.

Кактуси – красиви и полезни

Кой обича кактусите? Ако Вие сте любител на кактусовите растения, съчетайте различни видове кактуси и създайте красива кактусова градина на закрито. Знаете ли, че в някои страни кактусите се използват и за готвене? В Мексико местните жители използват стъблото и корените на кактуса за медицински цели. Кактусовите стръкове помагат при настинки.

Разрязва се по дължина, вари се и се правят компреси върху гърдите. Кактусовият сок спасява от махмурлук, облекчава главоболието. Е, кой не би искал да има цяла градина от кактуси?

Красиви идеи за градина на закрито – свежест и красота

Източник:https://www.pinterest.com/

Висяща билкова градина – мечтата на всяка домакиня

Вашите вечери ще изглеждат още по-вкусни с градина с пресни билки на една ръка разстояние. Би било отлична идея да отглеждате малка колекция от билки във Вашия дом. Красиво и полезно съчетание.

Красиви идеи за градина на закрито – свежест и красота

Източник:https://www.pinterest.com/

Цветна висяща градина – красотата, която носи много позитивно настроение

Един бонус към засаждането на закрито? Лесното монтиране на сеялки от тавана за създаване на висяща градина. Цветната висяща градина е идеална за стая, в която има много слънчева светлина, разбира се зависи и какви цветя ще предпочетете, защото има такива, които обичат слънцето, но и такива, които не са най-добри приятели с него.

Красиви идеи за градина на закрито – свежест и красота

Източник:https://www.pinterest.com/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap