Идеи за подови настилки за помощното помещение | Creative Home

Идеи за подови настилки за помощното помещение

Също като кухнята, помощното помещение е супер практично пространство, където всеки елемент от дизайна, включително подовата настилка, трябва да бъде добре обмислен. Благодарение на модерния дизайн сега има изобилие от идеи за подови настилки за помощно помещение, които да отговарят на всяко пространство и вкус.

Идеи за подови настилки за помощното помещение

Винилът – най-добър приятел

Поставете винил с ефект на дърво като подходящо решение, когато става въпрос за добавяне на усещане за класическа дървена топлина. Традиционният ламинат трябва да се поддържа сух, което го прави труден за поддръжка, където има разливи от вода, петна и кал. обяснява Заложете на водоустойчив ламинат, които силно се препоръчват за бяна. Това е перфектен избор, когато държи подовата ви настилка да се доближава настилка от естественото дърво.

Каменна подова настилка

Каменният под е безспорно един от най-елегантните оригинални стилове като цяло. Ако нямате подово отопление, просто имайте предвид, че може да ви бъде по-студено, докато стъпвате – можете да противодействате на това, като поставите естествени топли килими, за да завършите външния вид перфектно.

По-опростен дизайн

Обикновените подови настилки са идеална идея за малки помощни помещения, тъй като бледоцветните подови настилки помагат за озаряване на малки пространства, създавайки илюзия за пространство, като поддържат външния вид интересен.

Изберете устойчивост на хлъзгане за безопасност

Изберете подова настилка, която предлага издръжливост и практична цел за помощно помещение – тъй като това е мястото, където е най-вероятно да има по-силен трафик. Нехлъзгащият дизайн ще ви помогне да добавите ниво на увереност, докато трескаво се занимавате с домашните си задачи.

Не забравяйте за лесната поддръжка

Изборът на под, който не събира кал и мръсотия, е лесен начин да поддържате чисто това помещение. Това е особено важно, ако вашето помощно помещение е входно място от вашата градина. Подове като винили и ламинати със системи за сигурно прилягане са чудесен избор, тъй като елиминират натрупването на мръсотия между фугите на плочките и дъските.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap