Обзавеждане на детската стая на вашето малко момиче

Съвети за обзавеждане на детската стая на вашето малко момиче

Обзавеждането на една детска стая винаги е приятно за всеки един родител.

Детска стаяАко имате момиче и не сте сигурни откъде да започнете, в тази статия ще отговорим на повечето ваши въпроси. Като за начало трябва да си задете няколко въпроса.  Какво харесва тя? Какво иска да има в стаята си? Обща стая ли е? С тези 5 прости идеи за декориране на спалнята на момиче, ще оцените колко важно е детето ви да обича стаята си и да иска да прекарва часове в нея.

  • Тапетите са задължителни

Тапетът е чудесен начин да създадете оригиналност и да направите стаята по-интересна за вашето дете.. Изпълнете пространството  със забавни форми и цвят, за да създадете повече настроение. Децата имат нужда от него.

  • Декоративни елементи

Декоративните елементи като гирлянди, както и всичко, което има лек блясък, могат да окажат голямо влияние на стаята. Можете да създадете магически, цветен ефект с много малко и резултатът ще бъде винаги одобрен.

  • Зона за игра

Зоната за игра не би била пълна без красиво детско килимче. Със забавни и цветни форми той ще бъде страхотен приятел за игра, както и ще предлага топла и уютна атмосфера, върху която детето да може да седне.

  • Възглавниците

Напълнете леглото на момичето ви  и цялата стая с възглавници. Те са чудесни за отдих или разпръскване по пода като друг елемент за игра. Смесвайте и съчетавайте форми, цветове и щампи, за да направите помещението още по -живо и забавно.

  • Меки и топли цветове

Детска стаяНека оставим стереотипите на една страна, защото няма причина спалнята на малко момиче да е розова. Пастелните цветове се предлагат в набор от меки и привлекателни нюанси като сиво, бежово, лилаво, зелено или жълто и можете да добавяте цветни детайли чрез декоративни аксесоари из цялата стая.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap