Осветление за хол тенденции за 2023

Осветление за хол тенденции за 2023

Когато става въпрос за осветление за хол, има много възможности за избор. Но ако търсите най-новите тенденции, ето някои от най-популярните стилове на осветление за 2023 г. Идеята е, че тенденциите са все повече в съвременния стил, който е повлиян от технологичните промени в живота ни, но и от търсенето на екологичност и устойчивост.

3 тенденции в съвременното осветление за хол

Когато говорим за тенденции и за актуалното от света на дизайна и обзавеждането, не може да не отбележим, че нещата се движат в основни граници: енергийна ефективност, икономичност, естетика. Балансът между трите носи най-добрите идеи за осветлението и прилагането им във всекидневната. Ето три от актуалните тенденции, към които можете да се насочите.

Смарт осветление в хол

Супермодерните осветителни тела, които могат да се управляват чрез смартфон или друго мобилно устройство, вече са мощен тренд на пазара и е лесно да се разбере защо. Сега интелигентните осветителни системи ви позволяват пълен контрол върху светлинния поток и консумацията на енергия във вашия дом, а оттам и върху настроението в дома. Можете да създавате различни светлинни сцени, които да отговарят на вашето настроение или дейност, и дори можете да планирате светлините да се включват или изключват в определени часове.

Осветление за хол тенденции за 2023 Посетете страниците на най-доброто дамско онлайн списание, за да откриете още чудесни идеи за вашия дом.

Спестяващи място аплици

Една от най-горещите тенденции в осветлението също е полезна за тези с по-малко пространство в хола. Стенните аплици заемат мястото на подовите лампи – осигуряват осветление за задачи, като същевременно освобождават квадратни метри. Регулируемите и всеобхватни стилове са най-подходящи за всекидневната. По този начин може да се скрие от пътя, когато не е необходимо. Когато холът е малък, може да се върнете и към класическия полилей, който да е в стила на дизайнерския стил използван в стаята.

Ето и 3 тенденции за цялостен поглед в домашното осветление

Покажете архитектурни характеристики чрез осветление за хола

Сред топ тенденциите в осветлението за хола за 2023 г. са акцентни светлини, които подчертават архитектурните характеристики на дома. Помислете за светлини в ниши, показващи изкуство и декор в едно, осветена колона или LED ленти, която да подчертава формата на тавана. Всичко това подобрява характеристиките, които правят вашия дом специален.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap