Осветление за хол тенденции за 2023

Когато става въпрос за осветление за хол, има много възможности за избор. Но ако търсите най-новите тенденции, ето някои от най-популярните стилове на осветление за 2023 г. Идеята е, че тенденциите са все повече в съвременния стил, който е повлиян от технологичните промени в живота ни, но и от търсенето на екологичност и устойчивост.

3 тенденции в съвременното осветление за хол

Когато говорим за тенденции и за актуалното от света на дизайна и обзавеждането, не може да не отбележим, че нещата се движат в основни граници: енергийна ефективност, икономичност, естетика. Балансът между трите носи най-добрите идеи за осветлението и прилагането им във всекидневната. Ето три от актуалните тенденции, към които можете да се насочите.

Смарт осветление в хол

Супермодерните осветителни тела, които могат да се управляват чрез смартфон или друго мобилно устройство, вече са мощен тренд на пазара и е лесно да се разбере защо. Сега интелигентните осветителни системи ви позволяват пълен контрол върху светлинния поток и консумацията на енергия във вашия дом, а оттам и върху настроението в дома. Можете да създавате различни светлинни сцени, които да отговарят на вашето настроение или дейност, и дори можете да планирате светлините да се включват или изключват в определени часове.

Осветление за хол тенденции за 2023 Посетете страниците на най-доброто дамско онлайн списание, за да откриете още чудесни идеи за вашия дом.

Спестяващи място аплици

Една от най-горещите тенденции в осветлението също е полезна за тези с по-малко пространство в хола. Стенните аплици заемат мястото на подовите лампи – осигуряват осветление за задачи, като същевременно освобождават квадратни метри. Регулируемите и всеобхватни стилове са най-подходящи за всекидневната. По този начин може да се скрие от пътя, когато не е необходимо. Когато холът е малък, може да се върнете и към класическия полилей, който да е в стила на дизайнерския стил използван в стаята.

Ето и 3 тенденции за цялостен поглед в домашното осветление

Покажете архитектурни характеристики чрез осветление за хола

Сред топ тенденциите в осветлението за хола за 2023 г. са акцентни светлини, които подчертават архитектурните характеристики на дома. Помислете за светлини в ниши, показващи изкуство и декор в едно, осветена колона или LED ленти, която да подчертава формата на тавана. Всичко това подобрява характеристиките, които правят вашия дом специален.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap