Разнообразието на сивия цвят

Сивият цвят е сред ключовите неутрали, използвани в интериорния дизайн днес.

greyИзглежда фантастично във всякакви пространства – от класически до авангардни. Тайната е в това да знаете как да го комбинирате с останалите цветове на стаята. Ето и няколко добри идеи.

  1. Сиво в комбинация с розово

Розовият цвят се счита за един от най-коварните, защото не всеки може да го приложи правилно. Не вярвайте на стереотипите, че розовото е цветът на малките момичета и не изглежда добре в модерен интериор. В комбинация с по-студеното сиво създава усещане за топлина и уют.Според психолозите розовото се смята за символ на женственост, приятелство, любов, нежност, романтика и страст. Този цвят придава на жилището усещане за спокойствие и комфорт, помага да се отпуснете след тежък ден и да се отървете от натрапчивите мисли. Подходящ е за дизайн на всяка стая.

  1. Жълто и сиво

Ако сте избрали сиво за вашия дом и искате да подобрите всяка стая, то комбинацията с жълто е най-добрата възможност. Просто добавете жълти аксесоари за стаята и със сигурност ще усетите топлината, която жълтият цвят придава на жилището.

  1. Просто добавете блясък

Сивият цвят е харесван от работохолиците и се избягва от хората, които обичат да си почиват повече. Той е неутрален и това му качество помага да бъде в перфектна хармония с всички останали цветове.Най -хубавото при неутралните цветове е, че можете да преобразите изцяло дома си. А ако искате да добавите и нотка блясък на жилището си, можете да изплозвате зл

Grey

ато или сребро и със сигурност ще останете очаровани от резултата.

  1. Скандинавският стил и сивото

Стилът на скандинавския интериорен дизайн се разпространява все повече по света. С фокус върху опростяването, минимализма и функционалността, това дизайнерско движение, появило се през 50-те години на миналия век, оценява високо изработката и елегантността в дома ни. Днес той е основен тренд и  оглавява класациите за всички видове интериорни пространства особено по-малките. В комбинация с бяло сивото може да разведри настроението и да добави усещане за простор.

https://kavehome.com/en/en/magazine/decorate-with-colour-grey/

Оценете тази статия
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap