Разнообразието на сивия цвят

Сивият цвят е сред ключовите неутрали, използвани в интериорния дизайн днес.

greyИзглежда фантастично във всякакви пространства – от класически до авангардни. Тайната е в това да знаете как да го комбинирате с останалите цветове на стаята. Ето и няколко добри идеи.

  1. Сиво в комбинация с розово

Розовият цвят се счита за един от най-коварните, защото не всеки може да го приложи правилно. Не вярвайте на стереотипите, че розовото е цветът на малките момичета и не изглежда добре в модерен интериор. В комбинация с по-студеното сиво създава усещане за топлина и уют.Според психолозите розовото се смята за символ на женственост, приятелство, любов, нежност, романтика и страст. Този цвят придава на жилището усещане за спокойствие и комфорт, помага да се отпуснете след тежък ден и да се отървете от натрапчивите мисли. Подходящ е за дизайн на всяка стая.

  1. Жълто и сиво

Ако сте избрали сиво за вашия дом и искате да подобрите всяка стая, то комбинацията с жълто е най-добрата възможност. Просто добавете жълти аксесоари за стаята и със сигурност ще усетите топлината, която жълтият цвят придава на жилището.

  1. Просто добавете блясък

Сивият цвят е харесван от работохолиците и се избягва от хората, които обичат да си почиват повече. Той е неутрален и това му качество помага да бъде в перфектна хармония с всички останали цветове.Най -хубавото при неутралните цветове е, че можете да преобразите изцяло дома си. А ако искате да добавите и нотка блясък на жилището си, можете да изплозвате зл

Grey

ато или сребро и със сигурност ще останете очаровани от резултата.

  1. Скандинавският стил и сивото

Стилът на скандинавския интериорен дизайн се разпространява все повече по света. С фокус върху опростяването, минимализма и функционалността, това дизайнерско движение, появило се през 50-те години на миналия век, оценява високо изработката и елегантността в дома ни. Днес той е основен тренд и  оглавява класациите за всички видове интериорни пространства особено по-малките. В комбинация с бяло сивото може да разведри настроението и да добави усещане за простор.

https://kavehome.com/en/en/magazine/decorate-with-colour-grey/

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap