Ръководство за съпруги по време на световното първенство по футбол

Ние сме сайт за интериорен дизайн, но знаем, че когато започне Световно първенство по футбол, има правила, които базисно променят рутината в повечето домове. За да има мир и хармония, и положителни футболни емоции във всеки дом, ние направихме това ръководство за съпруги с неписани закони, за следващия един месец, когато техните възлюбени ще гонят топката с поглед пред екраните. Спазването на повечето от тези правила ще ви помогнат да „оцелеете“ в джунглата от футболни емоции.

Изберете си отбор, който да подкрепите

България и този път не участва, така че изборът е от 32 отбора, за които може би не знаете нищо. Вижте кои са тези отбори и си изберете на базата на симпатия. Ако ви е трудно и това, потърсете причини да харесате някои от отборите. Например, леля ви е била на екскурзия в Тунис и ви е показала страхотни снимки, викайте за Тунис тогава. Пералнята ви е немска марка, тогава викайте за германците. Дъщеря ви учи испански, тогава изберете испанците… Ако си изберете отбор защото харесате някои футболист, който сте мернали на снимка или по време на мач, запазете това за себе си, за да избегнете всякакви недоразумения с вашия мъж.

Не задавайте въпроси по време на мача

Представете си, че гледате филм и някой продължава да пита защо се случват определени събития. Същото важи и за футбола! Дори и да не знаете защо реферите правят определени намеси, не е време сега да го разбирате. И запомнете, дузпа и засада има само когато съдията отсъди или мъжът ви го извика на висок глас.

Не минавайте пред телевизора

Толкова е просто. Никога не ходете пред телевизора, когато тече мач. Без значение колко спешно имате нужда от нещо, стойте далеч от телевизора през 90-те минути на играта. Заобикаляйте отдалеч цялата футболна обстановка. Ако пък сте в стаята и гледате мача, не забравяйте, че сте си избрали този отбор по-рано и искате не искате, трябва да се правите, че го подкрепяте. Иначе язък за усилията да си изберете нещо, което да направи това световно интересно и за вас.

Не редете съвместни планове

Спасете се от влизане в спорове с мъжа си, като не правите общи планове. Очите, сърцето и ума и на мъжа ви ще бъдат приковани към протичащите мачове и ще отказват да си тръгнат за каквито и да е други ангажименти. Вместо това може да искате да използвате тази възможност, за да се срещате с приятелки и да ги одумвате. Или пък може да четете нашите статии за обзавеждане в кухнята например.

Проявявайте разбиране

Запазете за себе си коментари като „това са само 22 мъже, които гонят топката“, „какво е толкова интересно на футбола“, „това е скучно“ и „това е просто игра“. Световното първенство е дългоочаквано, защото се провежда само веднъж на четири години. Опитайте се да проявите разбиране и дайте възможност на вашия изстрадал мъж, този месец да покаже своя вътрешен футболен дух и страст.

Телевизорът е за футбол

Дистанционното трябва да бъде предадено за месеца и бъдете готови да направите същото и с телевизора. Не се борете за пиковите часове, защото бихте ли предпочели той да гледа мача от вкъщи, където можете да го контролирате, или той да гледа мача навън с приятели, където кой знае колко бира ще изпие?

За бирата, ракия и салатата

Понеже казахме бири, нека да кажем, че вашият мъж може да се кълне в равенството на половете и еманципацията. Само че по време на световно, това някак си отива на заден план. Бъдете готови да отивате често до хладилника, също така доброволно да предлагате услугите си, за да направите салата и да подредите масата. Понеже това е нестандартно световно първенство, почти през зимата, ние не знаем какво ще се пие повече, бира, ракия или вино, или и трите…!

Е, готови сте за световното по футбол.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap