ИНТЕРЕСНО! Ето как домът ви ще изглежда по-стилен и луксозен | Creative Home

ИНТЕРЕСНО! Ето как домът ви ще изглежда по-стилен и луксозен

Едва ли има човек на света, който да не мечтае да живее в стилен и луксозен дом. Но за съжаление в днешно време е особено скъпо да си позволите подобно обзавеждане, с което къщата ви да изглежда по този бляскав начин,

Но това не означава, че трябва да се отказвате от мечтата да превърнете дома ви в луксозен и будещ възхищение у всеки ваш гост. Вместо това се съсредоточете върху няколко ключови функции и продукти, които ще добавят стойност и ще накарат помещенията в дома ви да изглеждат стилни и скъпи.

Ето как домът ви ще изглежда по-стилени луксозен

Добавете ламперия

Ако имате обикновени и изчистени стени, можете да добавите интерес и стойност  с формоване и ламперия. По този начин бихте превърнали и най-семплата стая в помещение със стилен и луксозен вид.

ИНТЕРЕСНО! Ето как домът ви ще изглежда по-стилен и луксозен

Източник:https://www.dreamstime.com/luxurious-luxury-living-room-wood-paneling-walls-gold-accents-blue-furniture-brown-d-rendering-image189197215

Картини по стените

Посещавали ли сте галерия? Били ли сте на изложба? Е, вече знаете какъв ефект оказват картините. И не само по начина, по който ви карат да се чувствате, но и самата атмосфера, която придават. Един от най-бързите и лесни начини да направите дома ви по-стилен и луксозен е като украсите стените с големи и красиви картини.

Изборът на тематиката е изцяло ваш, но помнете, че търсите усещане на лукс и стил, което затруднява малко решението. Изберете цветове като кремаво, сиво или черно – не наблягайте на твърде цветните и шарени картини, защото с тях ще постигнете друг ефект, далеч от желания.

Направете си собствени персонализирани фитинги

Вградените конструкции изглеждат скъпи, но това е вид, който можете лесно да създадете сами. Монтирайте библиотека по дължината на стената. Изберете класически цвят, който да подхожда идеално на интериора. И разбира се сложете вашите любими книги. Така ще създадете малка библиотека във вашата всекидневна.

Луксозни кърпи за вашата баня

Помислете за луксозните артикули, които ще намерите в скъп бутиков хотел, като пълни възглавници и безупречни плюшени кърпи. Да, бихте искали и във вашата баня да намерите такива, нали? Това определено ще предизвика по-луксозно усещане към пространството.

Подчертайте архитектурните особености

Огледайте дома си за съществуващи функции като оформяне, открити греди и  персонализирани вградени елементи. Това са предмети, които добавят стойност към вашия дом. Използвайте осветление, за да покажете функцията и поддържайте околните части чисти и без претрупване.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap