ИНТЕРЕСНО! Ето как домът ви ще изглежда по-стилен и луксозен

Едва ли има човек на света, който да не мечтае да живее в стилен и луксозен дом. Но за съжаление в днешно време е особено скъпо да си позволите подобно обзавеждане, с което къщата ви да изглежда по този бляскав начин,

Но това не означава, че трябва да се отказвате от мечтата да превърнете дома ви в луксозен и будещ възхищение у всеки ваш гост. Вместо това се съсредоточете върху няколко ключови функции и продукти, които ще добавят стойност и ще накарат помещенията в дома ви да изглеждат стилни и скъпи.

Ето как домът ви ще изглежда по-стилени луксозен

Добавете ламперия

Ако имате обикновени и изчистени стени, можете да добавите интерес и стойност  с формоване и ламперия. По този начин бихте превърнали и най-семплата стая в помещение със стилен и луксозен вид.

ИНТЕРЕСНО! Ето как домът ви ще изглежда по-стилен и луксозен

Източник:https://www.dreamstime.com/luxurious-luxury-living-room-wood-paneling-walls-gold-accents-blue-furniture-brown-d-rendering-image189197215

Картини по стените

Посещавали ли сте галерия? Били ли сте на изложба? Е, вече знаете какъв ефект оказват картините. И не само по начина, по който ви карат да се чувствате, но и самата атмосфера, която придават. Един от най-бързите и лесни начини да направите дома ви по-стилен и луксозен е като украсите стените с големи и красиви картини.

Изборът на тематиката е изцяло ваш, но помнете, че търсите усещане на лукс и стил, което затруднява малко решението. Изберете цветове като кремаво, сиво или черно – не наблягайте на твърде цветните и шарени картини, защото с тях ще постигнете друг ефект, далеч от желания.

Направете си собствени персонализирани фитинги

Вградените конструкции изглеждат скъпи, но това е вид, който можете лесно да създадете сами. Монтирайте библиотека по дължината на стената. Изберете класически цвят, който да подхожда идеално на интериора. И разбира се сложете вашите любими книги. Така ще създадете малка библиотека във вашата всекидневна.

Луксозни кърпи за вашата баня

Помислете за луксозните артикули, които ще намерите в скъп бутиков хотел, като пълни възглавници и безупречни плюшени кърпи. Да, бихте искали и във вашата баня да намерите такива, нали? Това определено ще предизвика по-луксозно усещане към пространството.

Подчертайте архитектурните особености

Огледайте дома си за съществуващи функции като оформяне, открити греди и  персонализирани вградени елементи. Това са предмети, които добавят стойност към вашия дом. Използвайте осветление, за да покажете функцията и поддържайте околните части чисти и без претрупване.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap