Как да изберем интериорен дизайн в зависимост от зодията

Днес ще ви запознаем как да си изберем интериорен дизайн, в зависимост от зодията. Несъмнено нашите лични качества влияят на живота ни: от това как се обличаме и каква храна предпочитаме, до това какви житейски цели си поставяме. Датата на раждане, тоест астрологичният хороскоп, също играе важна роля в това.

Забелязали ли сте, че предпочитанията в интериора са свързани с характера на собственика на къщата? Някои хора обичат ярки цветове, контрасти и детайли, докато други се чувстват комфортно само сред пастелни цветове и приглушена светлина.

Тези съвети ще ви помогнат да създадете идеалният интериорен дизайн, в зависимост зодията

Овен

Този огнен знак се нуждае от много светлина, затова големите прозорци и доброто осветление трябва да бъдат основният фактор в интериорният дизайн на дома на зодия Овен.

Поставете ярки акценти: огнено жълта възглавница, червен стенен часовник или саксия за цветя срещу неутрални повърхности, така ще придадат на стаята ви жизненост.

Овните са склонни да се разочароват бързо, дезорганизацията и безпорядъкът могат лесно да ги ядосат.

Телец

Телците са много чувствителни към заобикалящата ги среда, те са склонни да живеят в комфорт и лукс. За тях всеки детайл е от голямо значение и са готови да инвестират много пари в колекции от сервизи, скъпи вина и дизайнерски мебели.

Телците трябва да се обградят с красота, която да радва всичките им сетива: меки материи, красиви рисунки, ароматни свещи и много зеленина – точно това ще превърне дизайна на дома на Телеца в рай.

Близнаци

Представителите на този въздушен знак обичат еклектиката, светлите пролетни цветове: зелено, синьо и жълто. Те се нуждаят от пространство, за да изразят идеите си. Закачете черна дъска в стаята им, за да записват идеите си или да слагат вдъхновяващи снимки.

Тъй като Близнаците са склонни да се променят много често, много е важно околната среда да не разсейва вниманието им. Предпочитание за тяхната зодия е интериор в минималистичен стил.

Рак

Като всички водни знаци, Раците обичат да обзавеждат дома си с комфорт и уют. Те предпочитат ретро флорални щампи, антични огледала и викториански акценти. Античните интериорни детайли предизвикват много приятни емоции в тях.

Лъв

Лъвовете обичат кралския чар, лукса и наситените цветове. В интериора си те не се страхуват от смели решения. Това понякога ги кара да се обграждат с излишъци, които не винаги се вписват добре.

Лъвовете мечтаят за камина, картини на известни художници по стените, кадифени завеси и копринени чаршафи. Домът им трябва да бъде изпълнен с величие и спокойствие, кралски златни акценти и леко приглушени дълбоки тонове, които ще придадат на дома им желания лукс.

Дева

Земните Деви обичат семплата среда, без излишни украшения и дребни детайли. Основното за тях е удобството и функционалността на стаята. Всяко нещо трябва да има своето място, защото за Девите редът и организацията в стаята е синоним на добър стил. Предпочитат топли пастелни цветове и малки златисти акценти. Свежи цветя, красив килим в етно стил и много светлина са всичко, от което Девите се нуждаят, за да се чувстват уютно.

Везни

Домът на Везните трябва да е светъл и просторен. Представителите на този знак обичат да създават истинско произведение на изкуството от интериора си. Имат много развито чувство за стил и чувство за красота. В къщата им трябва да преобладават светли тонове: кремаво бяло, лилаво, светло сиво.

Те предпочитат класически мебели. Добра стерео система, за да слушат любимите си мелодии, и голям гардероб ще бъдат задължителни за тях в интериорния дизайн на тяхната къща

Скорпион

Дълбоките и мистериозни Скорпиони в интериора предпочитат богати наситени тонове: виненочервено, наситено лилаво и мастилено черно ще придадат на дома си елегантност и изтънченост. Те обичат антични или абстрактни дизайни.

Мека мебел, сякаш от замък от 17-ти век, свещи и рафтове с мистични истории са точно това, което ще накара Скорпионите да се чувстват комфортно. Не по-малко важно за тях е интериорният дизайн да им осигури чувство на

уединение и възможността да се скрият от целия свят в дома си.

Стрелец

Този огнен знак предпочита еклектиката. Те обичат всичките си неща поотделно и не се интересуват много от това как си пасват: марокански килими, тибетски фигурки, камина, която е толкова удобна за сядане вечер и много рафтове с книги с философска пътеписна литература. Тези хора имат постоянна нужда от движение и пътуване, така че би било добра идея да създадат мини-градина от големи живи растения в дома или да поставят декоративен фонтан.

Козирог

Козирозите имат добър вкус и чувство за стил. В интериора им преобладават прави линии и семпли цветове. Всеки артикул е внимателно подбран и обмислен. Козирозите са доста амбициозни, така че ще харесат минимализъм в бели цветя или мезонет със стъклени стени с изглед към хипнотизиращия градски пейзаж. Козирозите обичат масивни неща: кожени мебели, дъбови скринове и старинни часовници.

Водолей

Представителите на този знак винаги изпреварват времето си. Те обичат всичко футуристично и необичайно. Геометрични модели, абстрактни форми, отразяващи повърхности, метал, сребро и стъкло доминират в интериора им.

Избягвайте килимите, по-добре е да дадете предпочитание на естествен дървен под. Всички светли нюанси на синьо и бяло също ще ви подхождат, много светлина и пространство в стаята.

Риби

Домът е много лично и специално място за Рибите. Тук те могат да се усамотят и да се заредят емоционално. Представителите на тази зодия предпочитат естествените материи, морските цветове и романтичните интериорни детайли. Ароматни свещи, копринено спално бельо и възможността да се уединят в перфектна тишина са това, което Рибите най-много жадуват в дома си.

Надяваме се, че нашите съвети са ви вдъхновили да създадете идеалния интериорен дизайн, според зодията, който ще направи дома ви красив и уютен и най-важното ще го превърне в място, където ще се чувствате хармонично и безопасно.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap