Цветове, които създават усещане за неутралност (СНИМКИ) | Creative Home

Цветове, които създават усещане за неутралност (СНИМКИ)

Едва ли знаете, но боядисването на стените е едно от най-големите дизайнерски предизвикателства, с които може да се срещнете, докато създавате идеалният дизайн на Вашия дом.

Правилният нюанс може да преобрази обстановката в дома ви – да не говорим, че може да създаде или съсипе атмосферата на стаята ви – така че не трябва да се приема лекомислено и трябва много внимателно да подберете правилните нюанси, които да съчетаете добре с заобикалящата обстановка, от мебелите до декорациите, предметите и акцентите.

Цветове, които създават усещане за неутралност             

Тъмнокафяво и светлокафяво

Като цяло това е перфектната алтернатива на белия цвят, защото носи малко повече настроение, усещане за уют и топлина, но в същото време изглежда стилно и изискано. Като цяло добавя повече дълбочина към стаята, ако това е Вашата цел. Тези нюанси на кафявото са идеални за трапезарията, кухнята или всекидневната, а дори и за спалнята.

Светлокафяво и сиво

Още една комбинация от бои, която би изглеждала повече от перфектно на Вашите стени във всекидневната или трапезарията. С тези цветове ще постигнете неутрален вид, но в същото време стаята Ви ще изглежда уютна, стилна и много приветлива.

Топло бежово със сиви нюанси

Това е идеалното съчетание между топло бежово и сиви нюанси. Стените остават с истинския  си цвят с променящата се светлина, а цветът се съчетава перфектно с картините, които допринасят изтънчен вид. Това е идеалната основа за комбинацията от сиви, бежови, черни и кафяви мебели, и биха изглеждали идеално във Вашата голяма трапезария.”

 

Не се колебайте и превърнете Вашия дом в красиво и стилно, но в същото време уютно и топло място, където може да си починете след дългия и изморителен работен ден. Преди да започнете какъвто и да е ремонт, независимо дали става въпрос за цялостен или боядисване на стените, обмислете добре вариантите и кои цветове бихте искали. Защото, както споменахме в началото, цвета на стените е от водещо значение за красотата на дизайна.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap