Цветове, които създават усещане за неутралност (СНИМКИ)

Едва ли знаете, но боядисването на стените е едно от най-големите дизайнерски предизвикателства, с които може да се срещнете, докато създавате идеалният дизайн на Вашия дом.

Правилният нюанс може да преобрази обстановката в дома ви – да не говорим, че може да създаде или съсипе атмосферата на стаята ви – така че не трябва да се приема лекомислено и трябва много внимателно да подберете правилните нюанси, които да съчетаете добре с заобикалящата обстановка, от мебелите до декорациите, предметите и акцентите.

Цветове, които създават усещане за неутралност             

Тъмнокафяво и светлокафяво

Като цяло това е перфектната алтернатива на белия цвят, защото носи малко повече настроение, усещане за уют и топлина, но в същото време изглежда стилно и изискано. Като цяло добавя повече дълбочина към стаята, ако това е Вашата цел. Тези нюанси на кафявото са идеални за трапезарията, кухнята или всекидневната, а дори и за спалнята.

Светлокафяво и сиво

Още една комбинация от бои, която би изглеждала повече от перфектно на Вашите стени във всекидневната или трапезарията. С тези цветове ще постигнете неутрален вид, но в същото време стаята Ви ще изглежда уютна, стилна и много приветлива.

Топло бежово със сиви нюанси

Това е идеалното съчетание между топло бежово и сиви нюанси. Стените остават с истинския  си цвят с променящата се светлина, а цветът се съчетава перфектно с картините, които допринасят изтънчен вид. Това е идеалната основа за комбинацията от сиви, бежови, черни и кафяви мебели, и биха изглеждали идеално във Вашата голяма трапезария.”

 

Не се колебайте и превърнете Вашия дом в красиво и стилно, но в същото време уютно и топло място, където може да си починете след дългия и изморителен работен ден. Преди да започнете какъвто и да е ремонт, независимо дали става въпрос за цялостен или боядисване на стените, обмислете добре вариантите и кои цветове бихте искали. Защото, както споменахме в началото, цвета на стените е от водещо значение за красотата на дизайна.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap