5 дизайнерски трика, с които спалнята ви ще изглежда по-стилна | Creative Home

5 дизайнерски трика, с които спалнята ви ще изглежда по-стилна

Напълно възможно е да направите спалнята ви по-стилна и по-уютна, отколкото е сега. Въпреки че това помещение е доста пренебрегвана част откъм декор и обзавеждане на вашия дом, обликът му е от важно значение за качествения сън и почивката, от която се нуждаете.

Ако искате да се чувствате специални всяка вечер, потърсете прости, но ефективни идеи за луксозни спални, които да ви осигурят идеалното вдъхновение за създаване на красива спалня в хотелски стил в собствения ви дом.

Как да направите спалнята ви по-стилна

Изберете концепция

Въпреки че е добре да сте в крак с най-новите тенденции за дизайн на спалня, най-важното е да се уверите, че тя отговаря на вашия личен стил и е подходяща за вашия дом.

Когато трябва да решите кои са добрите идеи за спални, помислете за цветовете, текстурите и дизайна, които харесвате в момента. Всеки страхотен външен вид започва с красиви и вдъхновяващи изображения, така че се отдайте на изследователска сесия с нашата секция за декориране, след което направете табло за настроение за вашия проект. Не е необходимо да са интериорни изображения – кадри от природата, модни списания и дори пътувания могат да вдъхновят да създадете луксозно пространство.

Изберете цветовата схема

Бъдете смели с цветовите схеми на вашата спалня. Богатите нюанси и наситени цветове все още не са излезли от мода, стига да ви допадат като идеи.

Изборът на правилния цвят в една стая може да бъде трудна работа. Дори и с целия им опит, на професионалистите може да отнеме време да вземат решение. Разбира се е необходимо да се съобразите с големината и формата на пространството, наличната естествена светлина и нейната посока, за кого е предназначена и т.н.

Добавете галерия от красиви картини

Използвайте красиво подбрани идеи за изкуство в спалнята, за да добавите този решаващ завършек към интериора на вашата спалня.

Спалнята е може би най-личното и интимно пространство в дома, където можете наистина да се отпуснете и да бъдете себе си. Следователно декорирането с картини е особено важно тук. Любимо произведение на изкуството е класическа отправна точка за схема на спалня. Направете това своя цветова реплика – експериментирайте с използваните цветове.

Заложете на добрата светлина

В една спалня различни нива и видове осветление могат да помогнат за превключване на настроението от практично – подготовка за работа, да речем – към почивка или четене преди сън. И това е нещо, което също трябва да се има предвид при избора на цветове.

Сара Баркър от Vanrenen GW Designs мисли както за функционалността, така и за естетиката, когато избира правилното осветление за спалня. „Осветлението трябва да е слабо и атмосферно, но е важно да можете да четете. Не съм толкова запалена по горните светлини в спалните, така че често използваме малки стенни лампи до леглото за допълнителна, но привлекателна светлина.“

Огледала – защо не?

Всеки знае, че огледалата са добър избор, когато искате пространството да изглежда по-голямо, но истината е, че огледалото в спалнята увеличава светлината и добавя странно, но добро настроение. Декоративно, огледалата могат да функционират като произведения на изкуството, така че огледалата в спалнята могат да накарат вашата спалня да изглежда скъпа и луксозна.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap