7 идеи за есенно настроение в интериора

7 идеи за есенно настроение в интериора на дома

Искате да придадете есенно настроение в интериора на дома в хармония със сезона навън? Избрахме за вас седем идеи, които можете да реализирате без да се налага да правите ремонт вкъщи, напротив дори първата е съвет да използвате това, което имате.

Есента е за прости удоволствия и есенният декор не трябва да е сложен или скъп, така че бъдете креативни и използвайте това, което имате. Покажете своя набор от тенджери и тигани на поставка в кухнята за огнен метален акцент, който работи през цялата година, но се чувства особено резониращ през есента.

Създайте есенно кътче за четене – отделете в подходяща стая един ъгъл, където да поставите удобен кожен стол. Четенето на книга в свободното време е чудесно занимание в тон с есента. А такова кътче със сигурност ще придаде едно ново усещане в дома.

За есенно настроение в интериора съчетайте есенни цветове с топло осветление

За еклектичен поглед върху есенния декор, най-доброто място е дивана и стената зад него. Създайте кът за сядане с ленени деко възглавници и гоблен за стена в меки нюанси на ръждивото, жълтото и зеленото. На масичката пред дивана можете да изберете кошница със зеленина и растения, които да  пренасят природния елемент в интериора. а За този период лампите  в интериора, може да са в топлия спектър на светлината. Така цветовете и светлината ще създадат релаксираща атмосфера. Бихте могли да постигнете подобен ефект в спалнята със спално бельо в есенни цветове и нова декорация за стената.

Трапезната маса в интериора на трапезарията от друга страна може да бъде направен по-минималистично. Шарената покривка се заменя с бяла, пищните декори от стените също се свалят. Свещите на масата за вечеря може да станат този уютен елемент, който да направи вечерята още по-приятна.

През деня обаче, купа на масата със сезонните есенни плодове. Круши, ябълки, нар, украсени с малко листа от дърветата. Така ще имате есенна атмосфера в интериора, но и винаги плод за яден под ръка. Няма проблем към есенните плодове да добавите и цитрусови такива. Така към сезонното ще добавите оранжево, жълто и кехлибарено, които ще са прекрасен натюрморт в помещението.

Масичка мини-бар. Определено по-хладното време през есента променя напитките, които се консумират. В този смисъл, тази есен можете да закупите малка масичка, на две нива. Така че да е заредена с чаши и напитки, които бързо можете да сервирате за себе си или за гостите си.

Есента е чудесен момент за вкарване на нов килим в интериора. Това е сезон, който обича геометрията и текстурираните материи. Така че нещо в черно и бяло, като контраст на цветното есенно настроение в интериора е отлично решение.

Останете с нас през цялата есен, за да се вдъхновите с още идеи за есенно настроение в интериора на дома. Под есенно настроение нямаме предвид тъгата, която върви със сезона, напротив, говорим за красотата и цветовете на сезона, които правят живота още по-жизнен и енергичен.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap