5 хака за организация в кухнята (за които говорят големите шеф-готвачи)
Ключът към ефективната организация в кухнята е да държите под ръка това, което използвате най-много. Като допълнение в пространството трябва да бъдат само необходимите неща.
Ключът към ефективната организация в кухнята е да държите под ръка това, което използвате най-много. Като допълнение в пространството трябва да бъдат само необходимите неща.
Вашата съдомиялна вкъщи прави почистването съдовете в кухнята бързо и по-ефективно, но е важно да знаете кои съдове е по-добре да се мият на ръка.
Част от обновлението в модерната кухня е присъствието на готварска печка с достатъчно екстри, които осмислят високотехнологичния век, в който живеем. Съвременните готварски печки са
Мислите си, че знаете всичко за ползването на домашната пералня? Дори да е така, следващите редове ще ви дадат добри съвети как да перете с
Има храни, които не трябва да поставяте в хладилник. Това е така заради естеството на тяхната природа. Ето десет от тях, които са много използвани
Стилни идеи, които ще превърнат вашата трапезария в напълно непознато за вас помещение и с тях ще останете приятно изненадани. Трапезарията е идеалното място да
Що се отнася до спазване на правила в кухнята, за хигиена и безопасност, ето дестет бързи съвета, към които да се придържате. Мийте ръцете си
Трапезария в жълто е смелостта, от която се нуждаете. Твърде често трапезариите се възприемат като нещо отдавна остаряло. Но тя може да бъде много повече
Чувствате се малко преуморени в търсенето на идеи за подови плочки за кухнята? Не ви обвиняваме – изборът е доста труден, особено сега, когато се
Експертите по кухненско обзавеждане отбелязват само за първата половина на 2022 година, цели 43 промени тенденции в дизайна на кухненското пространство. Ако някои от тях
Обожаваме топлите месеци, а няма нищо по-приятно от това да прекарваме колкото се може повече време навън, а една кухня на открито е голямо предимство
Искате да имате кухненски остров във вашата съвременна кухня? В тази статия ще разберете как те се превърнаха в истинска икона на съвременната кухня и