Невероятно красива къща изуми цял свят (СНИМКИ) | Creative Home

Невероятно красива къща изуми цял свят (СНИМКИ)

Красотата няма граници, особено ако въображението и талантът се съчетаят с креативен ум, труд и търпение. Няма невъзможни неща! И все повече се убеждаваме в това. Красотата ни дебне от всеки ъгъл. Само трябва да се вгледаме по-внимателно и да бъдем малко по-любопитни за новостите, които се случват сред нас.

Нестандартният и уникално красив дизайн на къща в Исландия изуми потребителите на всички социални мрежи и остави без дъх, дори и тези, които не са ценителите на изкуството и красотата. И напълно оправдано. Скоро не сме виждали толкова красива къща, която да съчетава всички характеристики в едно – стил, класа, оригиналност, нестандартност и в същото време уникална красота, която разбира се не е създадена за масовката.

Къщата е проект на „Luxury Architects Exterior & Interior“, като пресъздава  формата на обърнат контейнер, но страните му са заменени с панорамно стъкло, гарантиращо 360-градусова гледка към плажа на приземните етажи. А общата площ на проекта е 750 кв.м на два етажа. Да, тази прелест се намира в Исландия!

 

 

Източник: Facebook page “Architecture & Design”;

Design by „Luxury Architects Exterior & Interior“

 

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap