Готварска печка с екстри

Част от обновлението в модерната кухня е присъствието на готварска печка с достатъчно екстри, които осмислят високотехнологичния век, в който живеем.  Съвременните готварски печки са една идея по напред от всичко това, което се е продавало в миналото. Да, те отново са предназначение за приготвяне на храна по най-различни начини, но вече в тях много повече функции, които ги превръщат в незаменим помощник в кухнята за всякакви кулинарни ситуации. Какви обаче са тези функции и с какво допринасят за всичко казано в увода? Нека да видим.

Разбира се, че трябва да започнем със smart функциите. Те не са такива, които готвят сами, но значително улесняват процесите свързани с приготвяне на едно или други ястие. Ако преди се налагаше да избирате дали да включите на 4 или на 6 котлона, за да не изври водата от ястието, то днес има възможност да запаметявате температура на готвене за дадено ястие.

Оптимизирана форма създаваща по-добра циркулация на въздуха. Особено важна функция за фурната, при която след години научна работа са намерени оптималните размери и вътрешна структура за най-добра циркулация на въздуха по време на печене на дадено ястие. Физичните закони са използвани и за по-оптимално ползване на котлоните. Това едно от незабележимите ергономични и технологични решения в съвременната готварска печка.

LED дисплей и Touch-контрол – няма как да минем без това, което сякаш превръща печката в компютър. Вярно е, че е трябва известно време да се научите да работите, особено ако ви е за първи път.

Сензори – от изключително значение за ефективно готвене с по-малко разход на енергия се явяват сензорите в електрическата готварска печка. Така може да се постигне авторегулиране на температурата при варене или при печене на ястие във фурната.

Анализ по снимка: Повтаряме заглавната фотография, за да покажем едно страхотно решение в съвременна кухня, където на преден план се вижда вградената фурна в мебел, а в дясно се вижда високотехнологичния плот, който ако не знаете какво е, спокойно бихте взели за някакво декоративно решение в интериора. Точно това е ролята на новите технологии, да се намесват в домашната среда почти незабележимо, но да носят усъвършенствани функции и естетика.

Готварска печка с екстри

Печка с печка не си приличат ако става дума за различни модели. Тоест при всяка може да има дадени екстри, които да не са налични при друг модел. Затова още преди закупуване можете да прочетете повече за всеки модел, който се продава. Така ще придобиете представа за приликите и разликите при даден модел, и ще знаете, кой е най-подходящ за вас.

Ако искате да научите повече за тенденциите и новите технологии в кухнята, ви припомняме една статия, в която освен за готварски печки, става дума и за много нови технологични решения за кухненския интериор.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.3 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap