Идеи за двора: свързване на вътрешните и външните пространства

Темата за свързването на вътрешните и външните пространства е типично лятна тема и затова носи заглавието идеи за двора. Това свързване играе ролята на преминаването от комфорта на дома към, приятните часове отвън на двора или в градината, но с елементи, които са типични за интериора, като част от този модел.

Както може би сте забелязали, много от аспектите на курортния стил на живот включват елементи на открито. Прекарването на време на открито е от жизненоважно значение за укрепване на здравето и в крайна сметка води до по-дълъг живот, така че потърсете начини, как можете да прехвърлите пространството от закрито на открито.

Идеи за двора: свързване на вътрешните и външните пространства

Полезни летни идеи за двора

Може би това означава да добавите плъзгащи се стъклени врати към студиото си за тренировки, за да създадете пространство за фитнес на открито за повече упражнения, или да добавите кът за сядане в близост до градината, където обичате да четете и да каните гости. Каквито и да са вашите хобита, проявете творчество и включете външни пространства, за да им се наслаждавате. Ето само няколко такива идеи за двора.

Поддържайте една цветна тематика

Използвайте съчетания от цветове и декорации, които се отнасят към лятото и природата. Например, изберете подходящи растителни мотиви за вътрешната и външната декорация, като цветя, листа или пеперуди. Друг вариант е от антрето към пътечката навън да поставите цветни елементи, които ще свържат двете пространства.

Максимално използвайте естествената светлина

Това е съвет за навлизане отвън навътре. Отворете прозорците и вратите, за да позволите на светлината да проникне във вътрешните пространства. Използвайте леки завеси или тънки материи, които позволяват на слънчевата светлина да преминава свободно.

Използвайте отворени пространства

Ако имате тераса, веранда или градина, превърнете ги в уютни и приветливи зони за отдих и забавления. Поставете меки седалки, удобни възглавници и осветление, което ще създаде атмосфера на релакс и комфорт. Въведете цветни акценти, като добавите цветни детайли като декоративни възглавници, покривки, разноцветни стъклени чаши или вази с цветя. Това ще освежи пространството и ще му придаде живот и радост.

Идеи за двора: свързване на вътрешните и външните пространства

Използвайте натурални материали

Изберете мебели и аксесоари, направени от натурални материали като дърво, ратан или възел. Това ще добави естествен и уютен вид и ще създаде връзка с външната среда.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.3 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap