Тези кухни ще ви накарат да ремонтирате вашата (СНИМКИ)

Кухнята е една от най-използваните стаи във всеки дом. Така че искате това да бъде пространство, в което обичате да прекарвате време, то трябва да се погрижите добре за нейния интериор. Дизайнът на кухнята, който ще обичате години напред, е от изключително значение за вашия комфорт.

Тези кухни ще ви накарат да ремонтирате вашата

Създайте допълнителен уют

Само защото вашата кухня не получава много естествена светлина, не означава, че не може да има слънчево разположение. И този свеж тапет го доказва. С нелакирани медни тенджери, плотове от сапунен камък, които бързо патинират, и обикновена маса за хранене в центъра, атмосферата на кухнята незабавно кара всеки, който влезе, да се почувства като у дома си.

Поставете допълнителни столове в свободните ъгли

Ако пространството е малко, заложете на забавни тапети. Нещо с лек блясък ще накара стаята да блести. Освен това помислете за пространството в ъглите. Така ли бихте го оставили – празно и скучно? Защо не поставите два или три стола там, би изглеждало много по-добре, особено ако цветовете им са в съчетание с декора и стените.

Допълнително стил

Придайте на вашата обикновена кухня модерен вид с гланцови плочки по стените, мрамор на плотовете и ретро висулки от опалин, черни плоски стойки и винтидж табуретки, претапицирани в мъхест плат. Откритите греди поддържат домашна обстановка, а бледозелените тонове ни държат в близост с природата.

Един акцент – достатъчен ли е?

Независимо какъв интериор ще изберете, както и цветовете, на които ще заложите, трябва да знаете, че ако наблегнете на един акцент, видът на вашата кухня ще е много по-различен в красивия смисъл. Заложете на изчистена кухня в бяло със сини столове, които ще са вашия акцент. А ако не харесвате синия цвят изберете друга алтернатива. Добавете към декора и ваза на масата, която да е в същия цвят като на столовете. Защо не и пердета или щори?

Сладки завеси

Закачете завеси за сладко усещане и нотка на уединение, без да блокирате напълно светлината, и след това използвайте подходящ тапет или плат за облицоване на стъклени шкафове за сплотеност и скрито съхранение. Завесите са идеални за създаване на уют и комфорт и няма по-подходящо място за тях от кухненското помещение.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap