Идеи за градинско парти – от декора до осветлението

Търсите някои прекрасни идеи за градинско парти, за да промените бързо задния си двор в идеалното пространство за забавление на открито? Вие сте на правилното място! В днешната статия ще ви представим много разкошни визии, които можете на пресъздадете в собственото си пространство, независимо колко голяма е вашата градина. Дори ако вашето външно пространство е балкон или малък вътрешен двор, също може да постигнете удивителни резултати.

Съвети за градинско парти

Направете списък

Направете текущ списък с всичко, което ще трябва да направите и го следете внимателно дали всичко върви по план. Включете вашия списък с хранителни стоки, списък с напитки, музика, игри и всичко, което е необходимо за партито.

Вашите списъци трябва да се променят лесно, за да можете да добавяте неща, за които се сетите и които смятате, че ще са ви необходими. Освен това и не забравяйте за предварителния списък с гостите и следете внимателно кои ще приемат вашите покани и кои няма да успеят да присъстват.

Покани

Дори за неформално парти на открито е добра идея да изпратите някакъв вид покана. Възползвайте се от предимствата на интернет и изпратете поканите онлайн чрез съобщение във Фейсбук или имейл.

Не забравяйте първо да споменете датата, часа и мястото на партито. Включете неговия вид, независимо дали е лятно парти, барбекю на открито, парти за рожден ден и т.н. Добавете забавен текст, с който да направите поканата оригинална и запомняща се.

Съображения за менюто

Планирането на меню за парти на открито не трябва да е трудна задача, както и не трябва да избързвате с избора на ястия. Предложете разнообразни храни, не забравяйте да включите и веган храни или без глутен, за да сте сигурни, че всеки може да има нещо, което му харесва.

Най-добрият вариант, който ви препоръчваме е да сервирате храната на шведска маса, за да не се налага да обслужвате всички.

Напитки

Какво е градинско парти без напитки? Най-добрите домакини предлагат разнообразие от напитки на своите гости. Ако решите да сервирате алкохол, осигурете и някои безалкохолни опции за тези, които решат да не приемат или консумират по-малко алкохол. Уверете се, че предлагате на вашите гости качествени напитки, за да си изкарате вечерта забавно и да останат очаровани от вас.

Места за градинското парти

Бъдете сигурни, че за вашите гости ще има достатъчно места за сядане. Направете бърза реформа на вашата градина, като създадете всекидневна на открито. Пренесете дивана и столовете от вътрешното помещение в градината, за да осигурите максимален комфорт на вашите гости. Ако задачата е непосилна за вас, то тогава подсигурете меки одеяла, на които да седнат.  Ако нямате достатъчно столове, за да настаните всички, не се колебайте да попитате приятели дали могат да донесат малко, за да настанят всички гости, които присъстват.

Светлината

Не забравяйте и за значимостта на това през коя част от деня ще е вашето парти. Ако е вечер, трябва градината ви да е добре осветена, а ако е през деня – осигурете на вашите гости сянка, защото понякога слънцето може да бъде доста коварно. Ако нямате във вашата градина сенчести дървета, то заложете на големи чадъри, които ще свършат същата работа.

 

Декорацията е от съществено значение

Цветните декорации винаги създават приятна и забавна атмосфера. Закачете цветни фенери, и изберете най-ярките покривки. Съчетайте най-различни пъстри цветове и забравете за монотонния вид. Идеята е да ви е готино, свежо и да се чувствате щастливи. А цветните декорации са идеалният избор за

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap