Къщи от контейнери: Нова ера в изграждането на вашия дом на мечтите

Всичко, което трябва да знаете за къщите от контейнери

Къщи от контейнери са нов начин да построите мечтания си дом. Те не само са достъпни и лесни за използване, но също така предлагат уникално изживяване при строителството. Със своя прост дизайн и лесна за поддръжка конструкция, контейнерните къщи предлагат перфектно решение за тези, които искат да построят свой собствен дом, но нямат време или пари да преминат през процеса на изграждане на традиционна къща.

Къщи от контейнери: Нова ера в изграждането на вашия дом на мечтите

Какви видове контейнерни къщи съществуват?

Контейнерните къщи се предлагат в два вида: мобилни и неподвижни. Мобилните контейнерни къщи са контейнерни къщи, които могат да се преместват и поставят на различни места. Неподвижните контейнерни къщи, от друга страна, ще останат на едно и също място за целия живот на дома. Контейнерните къщи също могат да се разделят на такива, които са напълно сглобяеми и такива, които не са. Сглобяемите контейнерни къщи се произвеждат като едно цяло във фабрика и след това се доставят до вашия обект, където ще бъдат сглобени като парче от пъзел, докато не сглобяемите контейнери трябва да бъдат конструирани на мястото, където ще се използват.

Стандартни контейнери

Домовете от контейнери често са чудесен вариант за тези, които се нуждаят от повече пространство. Има стандартни, модулни контейнери, които могат да се използват за изграждане на нови жилищни пространства и дори завършени къщи. Те могат да бъдат подредени един върху друг, за да се създаде повече пространство в къщата. Стандартният контейнерен дом може също да предложи удобството на едноетажен дизайн с множество нива. Това не само позволява на собствениците да имат собствено жилищно пространство и работни зони, но също така им дава повече гъвкавост с техните планове за проектиране. Друго предимство на използването на стандартни контейнери е, че те са лесни за преместване, след като са завършени.

Къщи от контейнери: Нова ера в изграждането на вашия дом на мечтите

Специализирани контейнери

Контейнерните къщи са построени със специален, атрактивен дизайн. Те предлагат възможност да получите повече от вашия дом: офис пространство и жилищно пространство. С универсалността на контейнерните домове можете да ги използвате за всичките си нужди и интереси. Най-добрата част? Можете да създадете свой собствен персонализиран дом за контейнери, като изберете кой тип контейнери искате да използвате и как ще бъдат сглобени. Контейнерните къщи са съставени от различни единици, които се комбинират по естетически приятен начин, за да ви дадат къща, която изглежда уникална и модерна, но все още е достъпна за повечето хора.

Как да инсталираме модулен сгъваем контейнер:

Контейнери за санитарни цели

Контейнерите по своята същност са санитарни. Те могат да бъдат свързани към септични ями или да се използват като преносими тоалетни за партита на открито или събития на открито. Това улеснява почистването след големи събирания, без да се притеснявате за канализацията или изхвърлянето на отпадъчни води.

Контейнери за къщи

Контейнерните къщи са идеалният избор за тези, които мечтаят да живеят в уникален, екологичен дом. Те предлагат нов и иновативен начин за създаване на екологично пространство. Къщите от контейнери също са достъпна опция, която е лесна за поддръжка и предлага много предимства за собствениците на жилища. Едно от основните предимства на контейнерните домове е техният размер. Контейнерни къщи

може лесно да се вгради във вашия двор или задния двор, което ви позволява да добавяте само това, от което се нуждаете, без да се налага да събаряте стени или основи, когато се движите. Това означава, че можете да преминете от изграждането на една стая до изграждането на цяла къща само за няколко кратки месеца! Контейнерните къщи също са уникално проектирани. Интериорът е гъвкав, тъй като няма фиксирани стени, което води до повече открити пространства и възможности за декориране на вашия дом. Те също така са лесно приспособими за различни приложения, като например за офис пространство или като приюти за животни. Те предлагат удобство и достъпна цена със своя екологичен дизайн, както и лекота на използване и поддръжка.

Къщи от контейнери: Нова ера в изграждането на вашия дом на мечтите

Как се прави дом от преносим контейнер:

Фирми за контейнери

Контейнерните компании предлагат контейнерни домове с прост дизайн, които са лесни за поддръжка, както и екологично устойчиви. Ето,няколко фирми за контейнери:

https://vitalbox.eu/konteineri/

https://www.balkancontainers.eu/products

https://karmod.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/k%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B8

Жилище от контейнери

Домовете от контейнери са не само прости, но и красиви и рентабилни. Те могат да бъдат построени бързо, лесно и икономично с помощта на съвременни строителни техники, като сглобяеми взаимосвързани бетонни стени с алуминиеви рамки за максимална здравина, което ги прави достъпни за всеки бюджет. Контейнерните къщи също са ефективни по отношение на консумацията на енергия, тъй като не изискват производство на електрическа енергия или слънчеви панели за осигуряване на енергия за отопление или охлаждане.

Къща от контейнери :

10 интересни преносими къщи от контейнери:

Къщи от контейнери: Нова ера в изграждането на вашия дом на мечтите

Иновативни къщи тип контейнер

Иновативните контейнерни къщи предлагат атрактивни функции като евтини финансови пакети, енергийно ефективни уреди и големи прозорци, които пропускат естествена светлина отвън. Те също така изглеждат страхотно в архитектурния стил на всяка къща, защото са лесни за поддръжка и не изискват архитекти или изпълнители. Можете да ги инсталирате сами!

7 иновативни къщи от контейнери:

Как се прави къща от контейнери?

Контейнерните къщи са лесни за изграждане и изискват само минимални инструменти и основни умения. Няма да ви трябва нищо повече от човек с известни познания как да строите сгради от контейнери. Тъй като контейнерните домове нямат основа, те могат да бъдат построени на всяко място, без да се налага да ги местите или да ги криете далеч от погледа. Най-хубавото е, че контейнерните къщи могат да бъдат преместени навсякъде, където пожелаете, така че никога не е нужно да се притеснявате за изграждане или преместване на конструкция.

Когато хората говорят за „домове от контейнери“, те обикновено се отнасят до евтини и прости пластмасови контейнери, които могат да се използват в строителни проекти; обаче, тези видове контейнери не са най-идеалният вариант за използване в домове, защото са твърде малки и не могат да издържат никакво тегло. Ако търсите евтин, но елегантен начин да построите мечтания си дом, тогава контейнерните домове може да са идеалният избор за вас.

Къщи от контейнери: Нова ера в изграждането на вашия дом на мечтите

Проект на къща от контейнери:

Контейнерните къщи се изработват от сглобяеми къщи. Те могат да бъдат закупени онлайн, но също и по телефона и в местните магазини за подобряване на дома. Тези евтини жилища са лесни за сглобяване и инсталиране във вашия двор, на ъглов парцел или в задния двор на вашия дом. Не се нуждаете от много опит, когато ги изграждате сами. И тъй като се произвеждат по поръчка, трябва само да изчакате няколко седмици за доставка.

Разрешително за къща от контейнери:

Разрешителните се издават от местната власт в зависимост от размера на вашата сграда и местоположението във вашата общност. Това може да бъде трудно за навигация и изисква внимателно планиране. Не винаги е лесно да намерите правилната информация за вашето заявление за разрешение за строеж, така че е важно да разберете какво трябва да знаете, преди да се заемете с изграждането на контейнерен дом.

Къщи от контейнери: Нова ера в изграждането на вашия дом на мечтите

Основи на къща от контейнери:

Контейнерните домове са създадени с помощта на куполни основи, облицовка, която е прикрепена отгоре със стоманени панели, и вътрешна стена, която е изработена от дърво. Тази комбинация създава здрава основа, от която можете да изградите своя дом.

100+ Идеи за къщи от контейнери:

Едноетажни къщи от контейнери:

Контейнерните къщи могат да бъдат построени само на един етаж или двуетажни единици (в зависимост от вашия бюджет). Ето, няколко страхотни примера за едноетажни къщи от контейнери:

Двуетажни къщи от контейнери:

Тук може да разгледате невероятни идеи за двуетажни къщи от контейнери и различни идеи за декор на малки тераси:https://creativehome.bg/идеи-за-обзавеждане-на-малка-тераса/

Направи си сам къща от контейнери:

Надяваме се, да сме помогнали в избора на къщи от контейнери. За още полезни съвети и идеи за дома, разгледайте нашият блог. 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap